Wat betekent “the Crafty Coo”?

Het “crafty” in de naam hoef ik denk ik niet uit te leggen. “Coo” is Scots voor koe, en je spreekt het ongeveer ook zo uit. Meer specifiek is het een Schotse Hooglander, het meest pluizige en wollige soort vee wat je maar kunt vinden. Omdat mijn man en ik ons tweede thuisland in Schotland hebben gevonden en deze dieren erg schattig vinden, was de keuze voor de naam snel gemaakt.

Wie is “the Crafty Coo”?

Ik ben Chantal en ik maak kaarten en cadeau’s onder de naam “the Crafty Coo”. Ik knutsel en creëer al jaren, maar heb pas sinds kort besloten om hier mijn werk van te maken. Hiervoor had ik een kantoorbaan, maar omdat ik eind 2019 in een burn-out terecht kwam werd het tijd om het roer om te gooien en na ruim 2 jaar herstellen, opkrabbelen en soul searchen besloot ik voor mijzelf te beginnen, met deze webshop als resultaat! Ik heb naast kaarten nog andere plannen, dus blijf de shop vooral in de gaten houden!